Vuoropalvelujärjestelmä Qmatic VR

Asiakasratkaisut

Tavoitteenamme on vaativien teknologiaratkaisujen avulla parantaa merkittävästi asiakkaidemme kilpailukykyä. Rakennamme Sinulle laitteistosta, ohjelmistosta ja palveluista saumattoman kokonaisratkaisun, jolla nostat kilpailukykysi uudelle tasolle.

Tuemme asiakasta ratkaisun suunnittelusta aina sen käyttöönottoon ja huoltoon asti. Vahva projektinjohtomme takaa, että suuretkin projektit toimitetaan sovitusti ja voit itse keskittyä oleelliseen. 

Tutustu menestystarinoihimme ja ota yhteyttä. Kerromme kuinka me voimme auttaa Sinua haasteissasi ja parantamaan kilpailukykyäsi.

Asiakasryhmät Asiakkaamme toimivat mm. pankin, kaupan, liikenteen, teollisuuden ja hyvinvoinnin piirissä. Toteutamme räätälöidyt ratkaisut myös muiden toimialojen tarpeisiin. Lue lisää Referenssit Asiakkaamme toimivat mm. pankin, kaupan, liikenteen, teollisuuden ja hyvinvoinnin piirissä. Toteutamme räätälöidyt ratkaisut myös muiden toimialojen tarpeisiin. Lue lisää Case: Tehokkaampaa rahahuoltoa K-supermarket Mankkaalla ”Koimme myymälän käteisen rahankäsittelyn työläänä ja aikaa vievänä. Etsimme jo muutama vuosi sitten keinoa rahankäsittelyn automatisointiin, mutta vasta Intermarketingin ratkaisu vakuutti meidät” kertoo kauppias Pekka Iho. Lue lisää Case: Helen Sähköverkot – avainten säilytysjärjestelmällä riskit alas ”Huomasimme avainuudistusten yhteydessä, että avainten hallinta ei ollut riittävän tarkkaa. Avaimia oli hukassa ja niitä oli siirretty hallinnon tietämättä henkilöltä toiselle. Halusimme löytää tähän ratkaisun, jossa henkilökohtaisista avaimista voitaisiin luopua töiden kärsimättä". Lue lisää Case: Chico´s - asiakaspalautejärjestelmä Chico’s otti helmikuussa 2012 käyttöönsä Intermarketingin asiakaspalautejärjestelmän. HOK-­‐Elannossa mitataan palvelun laatua säännöllisesti, mutta Chico’s näkökulmasta laadunseurantaa tehtiin liian harvoin. “Halusimme saada enemmän tietoa onnistumisistamme ja kehityskohteistamme päivittäisen johtamisen tueksi”, kertovat kehityspäällikkö Saija Gerpe ja Chico’s ryhmäpäällikkö Petri Tuisku. Lue lisää Case: OK-Suursavo – Pohjakassa-automaatilla kilpailuetua Pohjakassojen valmistamisen automatisoinnilla ja paikallisella rahan kierrättämisellä tehostat toimintaasi merkittävästi. Lue lisää