Asiakasryhmät

Asiakasryhmät

PANKIT

Intermarketing on jo vuosikymmeniä toiminut Suomen johtavien pankkien luottokumppanina. Erityisesti rahankäsittelyn ratkaisut kuten turvakassat, kolikkokassat, setelinlaskijat sekä erilaiset turvatuotteet ovat vahvaa osaamistamme. Olemme vuosien saatossa toimittaneet pankeille mm. satoja turvakassoja sekä ohjelmistoja niiden hallintaan. Lisäksi luotettavat huoltopalvelumme ovat aina käytössänne.

ARVOKULJETTAJAT

Arvokuljettajat (=CIT, Cash-in-Transit) vastaavat suurelta osin Suomen rahahuollosta. Intermarketing tarjoaa kattavat ratkaisut laskentakeskuksiin ja toiminnan tueksi. Oli kyseessä kolikko- tai setelipuolen tarpeet, autamme asiakasta suunnittelusta huoltoon, koko arvoketjun läpi.

KAUPPA

Kolikot ja setelit eivät ole katoamassa käytöstä. Käteisen rahan käsittelyä tehostamalla kaupan alalla saavutetaan merkittäviä säästöjä. Intermarketingin tuotteet kattavat koko ketjun pohjakassannostosta rahan tunnistamiseen, kassatilitykseen ja turvalliseen säilytykseen. Meiltä löydät myös ratkaisut asiakasohjaukseen ja elektroniseen hinnoitteluun.

LIIKENNE

Eri alueiden liikennöitsijät ovat yhtenä tärkeänä asiakasryhmänä, jolle kehitämme edelläkävijäratkaisuja laitteistojen ja ohjelmistojen avulla. Olemme toimittaneet satoja tilitysautomaatteja sekä muita räätälöityjä ratkaisuja liikennöitsijöille ympäri Suomen. Mukautamme ratkaisumme aina liikennöitsijän tarpeisiin ja prosesseihin, jolloin asiakas saavuttaa järjestelmistä parhaan hyödyn. 

TERVEYDENHUOLTO JA JULKINEN SEKTORI

Hoitosektori ja julkishallinto palvelevat erityisissä tilanteissa, esimerkkeinä terveyskeskukset, sairaalat, apteekit ja virastot. Asiointia helpottavat puitteet nousevatkin tärkeään asemaan koko asiakaspalvelun laadussa. Alansa asiantuntijana Intermarketing toimii luottokumppanina asiakasohjauksen ja asiakkaiden vastaanotto-/ilmoittautumisautomaattien toimittajana.

MUUT TOIMIJAT

Yllä mainittujen asiakasryhmien lisäksi toimitamme tuotteita ja palveluja myös muiden sektorien toimijoille. Olemme olleet mm. suunnittelemassa ja rakentamassa telealan operaattoreille kauppojen tulevaisuuden ratkaisuja ja asiakaskokemusta.