Palvelut

Palvelut

Kattava palveluvalikoima. Laitteistojen rinnalla tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman palveluita, jotka muokataan aina heidän tarpeidensa mukaisiksi. Voit luottaa ammattilaisiimme, oli kyse sitten ohjelmistokehityksestä tai laitteistojen huoltopalveluista.

Varmuutta ja mielenrauhaa. Vuosikymmenten aikana olemme suunnitelleet, toimittaneet ja huoltaneet tuhansia järjestelmiä vaativissa asiakasympäristöissä. Toimitusten onnistuminen varmistetaan aina antamalla pää- ja loppukäyttäjille perusteellinen koulutus ja tuki järjestelmien hallintaan. Tarjoamme myös räätälöidyt huoltoratkaisut kaikille laitteillemme, jolloin voit asiakkaana keskittyä oleelliseen.

Olemme luottokumppanisi. Osaava ja luotettava henkilökuntamme auttaa Sinua löytämään aina oikean palvelukokonaisuuden tarpeisiisi. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Suunnittelupalvelut Tavoitteenamme on vaativien teknologiaratkaisujen avulla parantaa merkittävästi asiakkaidemme kilpailukykyä. Rakennamme Sinulle laitteistosta, ohjelmistosta ja palveluista saumattoman kokonaisratkaisun, jolla nostat kilpailukykysi uudelle tasolle. Lue lisää Ohjelmistokehitys Olemme panostaneet viime vuosina yhä vahvemmin ohjelmistokehitykseen, jolla takaamme asiakaskohtaisen räätälöinnin ratkaisuissamme juuri Sinun ehdoillasi. Hyödynnämme ohjelmistoissamme alan uusimpia tekniikoita ja menetelmiä, jotta pystymme vastaamaan haasteisiisi ketterästi ilman turhia kustannuksia. Lue lisää Tuki- ja huoltopalvelut Intermarketing Oy on toiminut yli 40 vuotta palvelemassa suomalaisia yrityksiä ympäri maan. Huoltoverkostomme on kehittynyt vuosien varrella alan vahvimmaksi ja pystyy vastaamaan 24/7 palveluaikavaatimuksiin koko Suomen kattavasti. Huoltomme koostuu omasta huoltohenkilöstöstä ja keskushuollosta sekä kokeneesta alihankintaverkostosta. Lue lisää Toimitus ja asennus Toimitamme ratkaisut asiakkaan toimipisteeseen ja asennamme laitteet. Vaativat rahankäsittelyn, asiakasohjauksen ja varastoinnin ratkaisut toimitamme ja asennamme asiakkaan tarpeet huomioiden. Lue lisää Käyttöönotto ja koulutus Käyttökoulutuksessa opastetaan käyttäjille laitteen käyttö sekä annetaan laitteesta vastaaville henkilöille laajennettu laitteiston ylläpitokoulutus. Koulutus takaa laitteiden sujuvan käyttöönoton ja parhaan hyödyn laitteista heti alusta alkaen. Lue lisää