vuoronumero, rahankäsittely, kassakaappi, avainkaappi

Tuotteet

Alan parhaat tuotteet. Tarjoamamme laitteet edustavat aina alan johtavaa teknologiaa. Oli kyse rahankäsittelystä tai turvatuotteista, takaamme, että voit asiakkaana luottaa tuotteisiimme ja palveluihimme. Asiakkainamme ovat vuosikymmeniä olleet omien alojensa merkittävimmät yritykset, joten myös Sinä voit luottaa meihin.

Edelläkävijän ratkaisut käytössäsi. Oman tuotekehityksen ja ohjelmistosuunnittelun ansiosta pystymme räätälöimään laitteistoja ja niiden ohjelmistoja juuri Sinun tarpeisiisi. Näin takaamme tuotteidemme parhaan mahdollisen hyödyn ja kilpailukyvyn asiakkaillemme.  

Luottokumppanuutta ja huolenpitoa. Kaikkiin tuotteisiimme on saatavilla kattavat huoltopalvelut koko Suomessa. Pystymme vastaamaan huollon ja tuen osalta vaativiinkin palvelutasovaateisiin kellon ympäri 24/7. Myös tarvittavat tarvikkeet, kuten alkuperäiset lämpöpaperit, löydät aina meiltä. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme!

 

Rahankäsittely Intermarketingin tuotteet kattavat koko rahankäsittelyketjun setelien tunnistamisesta rahan pakkaamiseen ja turvalliseen säilytykseen. Tuotteemme kehittyvät jatkuvasti uusia tarpeita ja haasteita vastaaviksi. Rahankäsittelyn vaativasta erikoisalueesta puhumme yli 12 000 toimitetun laitteen kokemuksella. Tuotevalikoimastamme löytyvät myös helppokäyttöiset itsepalvelutuotteet. Lue lisää Asiakasohjaus Intermarketingin räätälöidyt vuoronumeroujärjestelmät varmistavat asiakasvirtojen sujuvan hallinnan kaiken kokoisissa kohteissa. Verkkoyhteensopivat, tilastoivat vuoronumerojärjestelmät tarjoavat työkalut vaativaankin raportoinnin ja resurssoinnin kehittämiseen. Lue lisää Pohjakassa-automaatit Käteisen rahan käsittelyn automatisointi Intermarketingin pohjakassajärjestelmällä mahdollistaa kustannustehokkaan rahahuollon omissa tiloissanne. Pohjakassojen luovutus, vaihtorahan nostot, välitalletukset ja lopputilitykset työvuoron päättyessä tapahtuvat nopeasti ilman inhimillisiä virheitä. Lue lisää Varastointi ja arkistointi Hänel on kehittänyt toimistoihin, arkistoholveihin ja varastoihin soveltuvat tehokkaat tilaa ja aikaa säästävät arkisto- ja varastoautomaatit sekä -ohjelmat. Intermarketing Oy tuo Hänelin tuotteet maahan, sekä asentaa ja huoltaa ne yksinoikeudella. Hänel arkisto- ja varastoautomaateilla teet työstä helpompaa, mutta samalla myös tehokkaampaa. Häel on maailman suurimpia varastoautomaattivalmistajia, ja markkinajohtaja Saksassa. Lue lisää Asiakaspalautejärjestelmä Langaton ja reaaliaikainen asiakaspalautejärjestelmä mullistaa asiakaspalvelun laadunseurannan ja kehittämisen. Järjestelmän avulla voidaan kerätä asiakkaan palautetta juuri sillä hetkellä ja siinä tilanteessa kun kokemus on syntynyt. Saatuun palautteeseen voidaan reagoida välittömästi. Lue lisää Turvatuotteet Fyysisen turvallisuuden tuotteet turvaavat arvo-omaisuuden yrityksessäsi. Meiltä löytyy sopiva ratkaisu turvaamaan omaisuutesi murroilta ja tulipaloilta. Valikoimaamme kuuluu holvit, kassakaapit, paloturvakaapit, tallelokerot, ja arkistokaapit. Lue lisää Avainsäilytys ja säilytysjärjestelmät Traka-avainkaapissa tärkeät avaimet pysyvät järjestyksessä. Traka luovuttaa avaimet ainoastaan hallintaoikeuden omaaville henkilöille ja tietää aina kenellä avain on. Lue lisää Ohjelmistot Oma ohjelmistokehitys mahdollistaa laitteiden integroinnin muihin järjestelmiin ja asiakaskohtaisten toiveiden huomioimisen. Lue lisää Tarvikkeet Tilaa tarvikkeet tarviketilauslomakkeella. Tarvikevalikoimastamme löytyy mm. lämpöpaperit vuoronumerojärjestelmiin. Lue lisää