Asiakaspalautejärjestelmä

Järjestelmä on erinomainen keino henkilökunnan kannustamiseen. Henkilökunnan on helppo sitoutua tavoitteisiin, joita pääsee konkreettisesti seuraamaan. Asiakkaat arvostavat kiinnostustasi heidän mielipiteisiinsä. Saat reaaliaikaisesti tiedon siitä, millä mielellä asiakkaasi asioivat. Pienikokoiset kyselypäätteet on helppo asentaa pöydälle, tuotehyllyyn tai omalle jalustalleen vapaasti seisovaksi. Järjestelmän käyttö on helppoa, eikä sitä tarvitse integroida muihin tietojärjestelmiin.

Järjestelmä voi toimia myös kutsupäätteenä. Asiakas voi päätteen avulla kutsua palvelua, jolloin pääte lähettää tekstiviestin henkilökunnalle.

Järjestelmää voi hyödyntää myös henkilöstön tyytyväisyyden mittaamiseen.

Järjestelmä kerää siihen kertyneen palautteen raportointiohjelmaan, joka tuottaa reaaliaikaisia tietoa monipuolisesti. Raportit ovat katseltavissa ajasta ja paikasta riippumatta selaimella on-line. Palvelin lähettää myös valmiit raportit haluttuihin sähköpostiosoitteisiin ajastetusti.

Järjestelmään voidaan lisätä myös kylmäanturit,  jolloin lämpötilan seuranta esimerkiksi kylmäkaapeista tapahtuu automaattisesti. Selkeät raportit kertovat lämpötilan kehityksen tunneittain.

Tutustu Chico's -ketjulle toimittamaamme asiakaspalautejärjestelmään

Haluan lisätietojaTilaa tarvikkeita