Traka-avainkaappi

Avainsäilytys ja säilytysjärjestelmät

Erilaiset avaimet ja salasanat ovat tärkeä ja välttämätön osa jokapäiväistä elämää, kaikkialla. Avainten käyttömahdollisuus sallii usein pääsyn tärkeisiin ja arvokkaisiin kohteisiin. Erityisesti tällaisten avainten käyttöä tulee kontrolloida.

Tärkeiden avainten aivan uudenlainen hallinta on mahdollista Traka -säilytysjärjestelmän avulla. Se tietää kenellä avain milloinkin on, ja avaimen saa käyttöönsä vain käyttöoikeuden omaava henkilö.

Traka on turvallinen, älykäs ja hyvin monipuolisesti ohjelmoitava elektroninen säilytysjärjestelmä. Trakat ovat joko kaappimallisia tai lokerostoja. Traka-avainkaapit perustuvat 10 avainpaikan moduleihin, joista voidaan koota kaappi tarpeiden mukaan. Yhdessä kaapissa voidaan säilyttää 10-200 avainta tai avainnippua. Kaappeja voidaan kytkeä toisiinsa, jolloin saadaan jopa 2500 avaimen säilytystilat yhteen pisteeseen.

Lisätietoa turvaratkaisuistamme löydät myös turvatekniikkaan erikoistuneen Finnturva Oy:n sivuilta (Finnturva on osa Intermarketing -konsernia).