Arkistointiautomaatti Hänel

Varastointi ja arkistointi

varasto_ja_arkistointi.jpgArkisto- ja varastoautomaateilla tehoa tilan- ja ajankäyttöön

Hänel arkisto- ja varastoautomaatit ovat tehokkaita tietokoneohjattuja tilan ja ajan säästäjiä, jotka soveltuvat useimpiin arkisto- ja varastointitarpeisiin. Ergonomisiksi suunnitelluilla arkisto- ja varastoautomaateilla teet työn teosta helpompaa, mutta myös tehokkaampaa, ja samalla säästät lattiapinta-alaa jopa 80 %. Automaatit mitoitetaan aina tarpeesi ja toimintatapasi mukaan. Erillistä varastonhallintaohjelmistoa et tarvitse, se tulee automaattien mukana.

Kerro, mitä tarpeita yrityksessäsi on, niin me autamme sinua toimintaasi tehostavan järjestelmän suunnittelussa ja toteutuksessa.

Hänel on maailman suurimpia arkisto- ja varastoautomaattien valmistajia ja toimittajia, sekä alan markkinajohtaja Saksassa. Intermarketing Oy on arkistoautomaattitoimittajien markkinajohtaja Suomessa.

Rotomat -arkistopaternoster toimistoon Hänel Rotomat® -arkisto- ja toimistoautomaatti mahdollistaa huomattavan tilakapasiteetin pienellä lattia-alalla. Toimintaperiaate on, että haluttu tuote tulee käyttäjän luo eikä päinvastoin, ergonomisesti oikealle työskentelykorkeudelle ilman kiipeilyä tai kumartelua. Lue lisää Rotomat varastopaternoster varastoihin ja teollisuuteen Hänel Rotomat® -varastopaternoster on edellisen "isoveli". Tuttua, testattua tekniikkaa, mutta järeämmässä muodossa; hyllykantavuus on vakiomallissakin jopa 750 kg. Siinä on pienelle lattia-alalle todella iso varastokapasiteetti. Lue lisää Lockomat -paternoster - valvottua tuotehallintaa Hänel Lockomat -paternoster on suunniteltu ensisijaisesti turvalliseen ja suojattuun, pienten tuotteiden valvottuun varastointiin. Lue lisää Leanlift - hissityyppinen varastoautomaatti Hänel Lean-Lift® on varastoautomaatti, joka sopeutuu varastoitavan tuotteen mukaan. On tuote sitten pieni tai iso, automaatti mittaa aina varastoitavan tuotteen korkeuden ja pakkaa sen mahdollisimman tehokkaasti. Palettikantavuudet ovat jopa 1000 kg ja paletit leveimmillään 4460 mm. Lue lisää Multi-Space - kehittynyttä varastoautomaattitekniikkaa Hänel Multi-Space -varastoautomaatti, joka on varustettu sivuttaissiirrolla, mukautuu varastoitavaan tuotteeseen. Useampi yksittäinen Lean-Lift -varastoautomaatti voidaan asentaa vierekkäin siten, että käyttöaukkoja rakennetaan vain tarpeen mukaan, vaikka vain yksi. Automaatti mittaa aina varastoitavan tuotteen korkeuden ja pakkaa sen mahdollisimman tehokkaasti. Lue lisää Swisslog-putkiposti Putkipostijärjestelmä tehostaa merkittävästi logisitiikka niin kaupan alalla kuin terveydenhuollossa. Lue lisää