10.12.2014

Gunnebon ja Idealin turvatuotteiden edustus Intermarketingille

Intermarketing Oy on vahvistanut turvaliiketoimintaansa Gunnebon ja Idealin turvatuotteilla. Nyt solmittu sopimus kattaa Gunnebon kaikkien arvosäilytystuotteiden ja Idealin edustuksen Suomessa 1. tammikuuta 2015 alkaen. Tuotevalikoimaan kuuluvat perinteiset pankkisektorin turvatuotteet kuten Chubbsafesin ja Rosengrensin kassakaapit, holvit, tallelokerot ja niiden ohjausjärjestelmät sekä Idealin tuotteet.

Vuoden 2015 alusta alkaen Intermarketingin koko Suomen kattava myynti- ja huolto-organisaatio edustaa siten myös Chubbsafes, Rosengrens ja Ideal -tuotteita. "Meillä oli jo aiemmin pitkään Rosengrensin ja Idealin edustus Suomessa, joten meidän näkökulmasta nämä tuotteet palaavatkin nyt takaisin kotiin" , toteaa turvaliiketoiminnan vetäjä Tarmo Syrjäaho.

"Jatkamme turvaliiketoiminnan aktiivista kehittämistä ja nyt pystymme tuomaan asiakkaille vahvat huoltopalvelumme Gunnebo ja Rosengrens -tuotteiden tueksi. Tämä tehdään yhteistyössä nykyisten Gunnebon ja Idealin jälleenmyyjien kanssa, joista moni on meille jo entuudestaan tuttu kumppani", kertoo Intermarketingin toimitusjohtaja Marko Kolehmainen.

Intermarketing panostaa tuntuvasti yhteistyöhön. "Aiomme olla jatkossakin asiakkaidemme luottokumppani. Nyt voimme tarjota myynnissä ja huollossa kattavampia palvelukokonaisuuksia turvasäilytyksen ja rahankäsittelyn alueella mm. pankeille, arvokuljettajille, kaupan toimijoille ja julkiselle sektorille. Arvostamme suuresti Gunnebon ja Idealin tuotteiden mainetta asiakkaidemme keskuudessa", Marko Kolehmainen sanoo.